Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Влади Ампов - Графа ще бъде звездата на Никулденския празничен концерт в Бургас

Влади Ампов - Графа ще бъде звездата на Никулденския празничен концерт в Бургас

Подготовката за коледните празници в Бургас тече с пълна сила. Именик ще води Никулденския концерт.

Подготовката за коледните празници в Бургас тече с пълна сила. Изграждането на коледната елха на пл. "Тройката" вече започна, а из целия град се поставят ремонтирани и нови елементи от украсата. Вече е готова и концепцията на Никулденското градче под Часовника, както и програмата на големия концерт на 6-и декември, когато ще бъдат включени светлините на декорацията.

Влади Ампов - Графа ще бъде звездата на Никулденския празничен концерт в Бургас. Това съобщи за “PoligrafF” началникът на отдел „Култура” в Община Бургас – Петър Парушев. По традиция спектакълът ще се състои на пл. "Тройката", като според предварителната програма той трябва да започне в 17:30 часа. В него ще се включат още Тони Димитрова, Росен Сеновски, Иван Ченов, талантливите ученици на НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", хор "Милка Стоева", духовия оркестър на Бургас и др. Водещи ще бъдат Мария Силвестър и Ники Станоев.

И тази година празникът на града ще бъде отбелязан със специален брой на Никулденския "Бургаски вестникъ". С него ще можете да се сдобиете в празничното градче в градинката под "Часовника". Този път  то ще бъде оформено в духа на изкуствата, като в програмата ще се включат десетки представители на клубове, танцови школи, фолклорни формации, посочи още Парушев. Жителите и гостите на града ще намерят автори на комични шаржове и ще могат да си направят снимка с артистичните лодки, които ще бъдат част от декорите на градчето.

По традиция от храма "Св. Св. Кирил и Методий" ще тръгне литийно шествие, което ще завърши на бургаския мост. Този път обаче то ще има различен маршрут, заради ВиК ремонтите по ул. "Богориди". Все още не е уточнено откъде ще мине бургаското духовенство, посочи началникът на отдел „Култура”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега