Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Водещи специалисти с двудневен IT семинар в Бургас

Водещи специалисти с двудневен IT семинар в Бургас

В средата на декември ще се проведе двудневен IT семинар в Бургас. Идеята на организаторите от E-manager е за първи път в България да се организира и проведе семинар, който да обхване изграждането и управлението на един интернет бранд от самото начало.

В средата на декември ще се проведе двудневен IT семинар в Бургас. Идеята на организаторите от E-manager е за първи път в България да се организира и проведе семинар, който да обхване изграждането и управлението на един интернет бранд от самото начало.

По време на  IT събитието лекции ще изнесат 18 от водещите родни специалисти в областта на дигиталния маркетинг и програмирането, както и лидери  на мнение в социалните мрежи и интернет. Освен  презентациите, специалистите ще отговарят на въпроси и ще разкриват  печелившите похвати.   По време на семинара ще бъдат засегнати теми като „Проджект мениджмънт – Waterfall vs. Agile/Scrum”, „Open source платформи и решения”, „Custom решения”, „Интернет право”, „Социални мрежи” и др.  

По повечето от темите ще говорят минимум по двама експерти, които ще защитават пред цялата аудитория своята собствена теза и гледни точки. По този начин, например, за първи път участниците ще имат възможност да присъстват на директно сравнение между най-популярните CMS-решения (CMS – системи за управление на съдържанието) и сами да преценят достойнствата на всяка една от тях, представените от хората, които са основатели на обществата и застъпници на тези системи в България.    

„Нашето желание е да покажем, че Бургас има какво да даде на IT бранша, че не е изчезнал от картата. Искаме да доведем тук най-добрите специалисти в съответните области на интернет и да дадем на бизнеса в града възможност да си свери възможностите и познанията, да получи най-актуалната и точна информация и то по-един уникален начин”, коментират организаторите.  

Двудневното IT събитие ще се проведе на 14 и 15 декември в Аулата на Бургаския свободен университет. Началният час е 9:30 и за двата дни, като продължителността на лекциите ще е до към 18 часа. Желаещите  могат да присъстват при вход свободен. Организаторите са подготвили и ВИП пропуски (платени). Притежателите им ще бъдат настанени на челни места в залата, ще получат  сертификат за участието си, както и ще имат възможност да присъстват на коктейл след събитието. За останалите, имащи желание да присъстват, но намиращи се на километри разстояние е предвидено online присъствие. Повече за семинара може да научите тук!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега