Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вокалът на Kasabian отказал роля на дъщерята на Франсис Форд Копола

Вокалът на Kasabian отказал роля на дъщерята на Франсис Форд Копола

Вокалистът и фронтмен на Kasabian – Том Мейгън, e отказал роля в лентата „Мария Антоанета” на дъщерята на великия Франсис Форд Копола - София Копола, и продуцирана от режисьора на „Кръстника“. Преди 10 години той бил поканен да се въплъти в ролята на шведския войник Ханс Аксел фон Ферзен, чието име е свързвано с най-съкровената тайна от живота на кралица Мария Антоанета.

Вокалистът и фронтмен на Kasabian – Том Мейгън, e отказал роля в лентата„Мария Антоанета” на дъщерята на великия Франсис Форд Копола - София Копола, ипродуцирана от режисьора на „Кръстника“.Преди 10 годинитой бил поканен да се въплъти в ролята на шведския войник Ханс Аксел фонФерзен, чието име е свързвано с най-съкровената тайна от живота на кралицаМария Антоанета.

Въпреки актьорските си заложби, за които колегите му отбандата непрекъснато говорят, Том решил да откаже предложението, тъй като впоследните години влага цялата си емоция и любов в музиката, както и вразвитието на групата. „Том Мейгън естрахотен актьор. Истина е, че го искаха за ролята. Мисля, че някой деннаистина ще го видим на голям екран”, споделя китаристът на бандата СержПизорно. Според него, на Том му предстоят много филмови роли, защото билталантлив, но важното в момента било да се фокусира върху развитието набандата.

„Той е толкова талантлив, че е способен да спечели и „Оскар” някойден”, допълва още Пизорно.Постиженията на Kasabianпрез последните години показват, че решението на Мейгън е било правилно. През2014 Kasabian бяха хедлайнер на фестивала Glastonbury, на който имаха честа дапредставят парчета от последния си албум 48:13, с който пристигат и в Българияна 8 август. Kasabian ще се включат в тазгодишното издание на фестивала Spiritof Burgas.

На живо под звездите ще имаме възможността да чуем и най-голeмите им хитове,сред които Days are forgotten, Underdog, Fire, Club Foot, Man of simplepleasure, както и още много парчета от 5-те им супер-успешни албума. SPIRIT of Burgasще се проведе на 7 и 8 август на централен плаж Бургас, а сред останалитепотвърдени имена са ROBBIE WILLIAMS (UK), MILOW (BE), KWABS (UK), STEREO MCs djset (UK), BASSKA (RO), CONQUERING LION (MK), както и едни от най-добритебългарски групи и артисти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега