Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Волво" с нелегални имигранти се самозапали в ж.к. "Братя Миладинови"

"Волво" с нелегални имигранти се самозапали в ж.к. "Братя Миладинови"

През почивните дни в Бургас са открити и задържани общо 66 нелегални имигранти.

Лек автомобил "Volvo", превозващ нелегални имигранти, се самозапали в движение в бургаския комплекс "Братя Миладинови", съобщават от ОДМВР - Бургас. От инцидента няма пострадали. Заедно с Волво-то се движели още два автомобила, общо превозващи 17 мъже. През почивните дни в Бургас са открити и задържани общо 66 нелегални имигранти.

Инцидентът с Волво-то се случил в петък следобяд. В полицията постъпил сигнал за придвижването на три леки автомобила от к-с "Меден Рудник" към  площад «Трапезица», вероятно превозващи нелегално преминали границата на България. Отзовалите се на съобщението полицейски служители открили колите спрени в тревната площ зад бл. 9 в ж.к. "Братя Миладинови".

Причина за спирането е самозапалване по време на движение на лекия автомобил "Волво". Огънят е потушен, а водачите на автомобилите, заедно с откритите 17 мъже, самоопределили се като граждани на Афганистан, са задържани. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Междувременно, в три различни случая са задържани още 49 нелегални имигранти в Бургас. В събота, на пътя Бургас - Айтос полицаи спрели за проверка л.а. "Мазда Праймаси" с хасковска регистрация. Зад волана бил 25-годишен мъж от Харманли. В автомобила имало и десет мъже с афганистански произход, нелегално преминали държавната граница. Шофьорът и десетимата мъже са задържани. По случая е образуванобързо полицейско производство.

В 7 часа сутринта в неделя, на бургаската улица "Тодор Александров" е открит и изоставен миниван с транзитни номера. Край него се суетели 21 мъже, нелегално преминали българската граница. Установено е, че са от афганистански и пакистански произход. Мъжете са предадени на сектор"Миграция" към ОДМВР – Бургас. Работата послучая продължава.

Два часа по-късно, на изхода на Бургас за село Твърдица, полицейски служители установили още 18 мъже от афганистански и пакистански произход, нелегално преминали държавната граница. Групата също е предадена на сектор "Миграция". Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега