Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Връчиха наградите "Пожарникар на годината" за Бургаска област

Връчиха наградите "Пожарникар на годината" за Бургаска област

Колективна награда получиха и учениците от 11-ти клас, които загасиха пожар в голямото междучасие.

Днес се проведе тържественатацеремония по награждаване на отличените в Областния етап отНационалния конкурс "Пожарникар на годината" Бургас 2017 г. Ето и кои са отличените: главен инспектор Пламен Колев, старши инспектор Диан Иванов, инспектор Димитър Русев, инспектор Николай Иванов от айтоската противопожарна служба и старши пожарникар Стефан Ташев.

На събитието присъстваха зам.-областният управител Владимир Крумов, директорът на дирекция „Оперативнидейности” при Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” - старши комисар Красимир Шотаров, директорът наРегионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” –Бургас – комисар Васил Василев и началниците на противопожарните служби вБургаска област.

За съществен доброволчески принос и подпомаганежертвите на наводненията в Общините Камено и Бургас от октомври миналатагодина, бе награден и бургазлията Пламен Карашев. Старши комисар Шотаров изрази огромната си надежда жестовете надоброволчество да продължат и занапред, наблягайки на възможностите за увеличаванеброя на съществуващите доброволни формирования, създадени по места с цел преодоляванеили овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняването напоследиците от тях.

"Искам да изкажа възхищението сиот професията на пожарникаря,като пожелая на всеки от Вас един ден да бъдете многопо-оценени. Вашата професия е елитна и престижна и Вие заслужавате повече от уважение. Видях, че ежедневно рискувате живота си и свеждам глава пред вашия труд! Благодаря за даденотоотличие, но държа даподчертая, че то не е лично за мен, а за всички доброволци с добри сърца, с които бях обграден - за хората, които върнаханадеждата за живот на нашите майки, бащи, баби и дядовци, пострадали от наводненията!", сподели самият Пламен Карашев.

Колективна награда получиха и учениците от 11-ти клас от Бургаската търговска гимназия -   Красен Димитров, ЮметСатаджъ и Лъчезар Лалев, които загасиха през миналата година в голямото междучасие горящавтомобил до своето училище. Ученицитеще получат отличието си задочно, тъй като не успяха да присъстват на тържествената церемония.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега