Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Втора вълна студ и сняг скова САЩ

Втора вълна студ и сняг скова САЩ

След кратко затопляне, температурите в САЩ отново падат под нулата, предава CNN. Невиждано студената зима в Северна Америка очевидно не е приключила. Студът и снеговете станаха причина за отмяната на повече от 3000 полета, а Северните щати са на път да се върнат към „снежния режим“ от началото на януари.

След кратко затопляне, температурите в САЩ отново падатпод нулата, предава CNN.Невиждано студената зима в Северна Америка очевидно не е приключила. Студът иснеговете станаха причина за отмяната на повече от 3000 полета, а Северните щатиса на път да се върнат към „снежния режим“ от началото на януари.

Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго... големите центрове наАмериканската държава са затрупани от сняг – повече от 2 см. на час пък еснеговалежът във Филаделфия. Вече е обявено извънредно положение в Ню Джързи иНю Йорк. Снегът блокира летища и пътни артерии, отмени спортни и културнисъбития из Северните щати.

В момента повече от 1700 снегорина се опитват даосвободят Ню Йорк от стегнатата хватка на снега, докато от управата на градасъветват хората да останат у дома и да очакват промяна в ситуацията. ДориВашингтон изпрати по-голямата част от служителите на федералните структури удома, спестявайки им пътя до работа в тежките зимни условия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега