Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Второкласници от бургаските училища отбелязват 3 март с викторина

Второкласници от бургаските училища отбелязват 3 март с викторина

Викторината ще се проведе на 2 март от 10:00 часа в зала 1 на Младежкия културен център. Всички участници във викторината ще получат грамоти и награди, осигурени от Община Бургас и Общински детски комплекс.

Бургаските ученици ще отбележат 3 март с празничната викторина "Аз съм българче". 11 отбора от училищата - ОУ "Св. Княз Борис I", ОУ "Любен Каравелов", СОУ "Св. св. Кирил и Методий", СОУ "Добри Чинтулов", ОУ "Христо Ботев"- кв. "Ветрен", ОУ "Хр. Ботев"- кв. "Долно Езерово", ОУ "В. Левски"- гр. Българово,  СОУ "Епископ Константин Преславски", ОУ "Иван Вазов"- кв. "Банево", ОУ "П. Р. Славейков" и  ОУ "Елин Пелин" ще отговарят на въпроси за историята на България и националните ни герои, ще разказват за паметниците и символите на Бургас. 

В надпреварата ще се включат ученици от втори клас, които се подготвяха дълго време  за това събитие заедно със своите учители. Викторината ще се проведе на 2 март от 10:00 часа в зала 1 на Младежкия културен център.

Събитието се организира за пореден път от Общински детски комплекс. Всички участници във викторината ще получат грамоти и награди, осигурени от Община Бургас и Общински детски комплекс.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега