Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Въвеждат допълнителни мерки срещу струпване на камиони по ул. "Крайезерна"

Въвеждат допълнителни мерки срещу струпване на камиони по ул. "Крайезерна"

Струпването на тежки машини е характерно за тази част на годината, заради засиления превоз на товари към Пристанище "Запад".

Въвеждат допълнителни мерки за обезопасяване на трафика и предотвратяване на задръствания от камиони по ул. "Крайезерна" по време на активния летен сезон. За целта, зад бившия СОМАТ е обособен буферен паркинг. Там водачите на тежкотоварни автомобили ще изчакват, за да не блокират движението.

Служители на пристанището допълнително ще извършват регулиране на движението на камионите при тяхното влизане и излизане от базата на порта. За да се ограничи времето за пребиваване на камионите в района на ул. "Крайезерна" и пристанището, товарите ще се обработват за възможно най-кратко време.

Община Бургас и ОД на МВР ще осигуряват съдействие, контрол и координация на движението при ситуации на струпване на превозни средства и натоварен трафик. При необходимост ще бъдат изпращани екипи, които да регулират движението и да осигуряват условия за безопасно шофиране.

Мерките за предотвратяване на задръстванията от тежкотоварни автомобили се вземат по предложение на Общината. Те са обсъдени от специална комисия, в състава на която има представители на местната администрация, полицията и пристанище БМФ Порт - Бургас.  

Струпването на тежки машини е характерно за тази част на годината, заради засиления превоз на товари към Пристанище "Запад". От своя страна това е предпоставка за затрудняване на движението по обновената ул. "Крайезерна", която изпълнява ролята на транзитен маршрут за автомобилите, пътуващи към Южното Черноморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега