Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Възпитаници на БСУ стажуват в учебното заведение

Възпитаници на БСУ стажуват в учебното заведение

Седем млади специалисти, завършили връзки с обществеността, маркетинг и информационни технологии, започнаха платен стаж в Бургаски свободен университет.

Седем млади специалисти, завършили връзки с обществеността, маркетинг и информационни технологии, започнаха платен стаж в Бургаски свободен университет. От месец февруари, в продължение на шест месеца, те ще трупат практически опит в планиране на комуникационни кампании, провеждане на маркетингови проучвания, програмиране и уеб дизайн.

Благодарение на програмата „Ново начало - от образование към заетост” амбициозните възпитаници на БСУ ще усъвършенстват професионалните си практически компетенции и ще натрупат необходимия минимален трудов стаж в професионалната си сфера.

„Този стаж отразява идеята на Бургаския свободен университет за образование, основано на последните достижения на науката, които имат практическо приложение в професията”, каза проф. Васил Янков, ректор на БСУ.

Според него, това е един от начините в условията на финансово-икономическа криза завършилите студенти да натрупат професионалния опит, който работодателите в последствие изискват от тях. Освен работата стажантите ще преминат и редица практически обучения, които ще допълнят нужните им компетенции, за успешно развитие в професиите им.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега