Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Външно министерство: Българите да напуснат Сирия при първа възможност

Външно министерство: Българите да напуснат Сирия при първа възможност

Министерството на външните работи (МВнР) предупреди българските граждани да напуснат Сирия при първа възможност.

Министерството на външните работи (МВнР) предупреди българските граждани да напуснат Сирия при първа възможност. В съобщение на пресцентъра на МВнР се казва, че поради крайно влошената ситуация по сигурността в Сирия, Министерството на външните работи на Република България отправя за пореден път официално предупреждение към българските граждани - да напуснат страната при първа възможност.

Предвид продължаващата дестабилизация на обстановката и критично нарасналата заплаха за сигурността, след многократните предупреждения за напускане на страната, отправени от МВнР чрез българските медии, всяко оставане в Сирия ще бъде изцяло на отговорността на всеки гражданин.

МВнР настоятелно препоръчва да не се предприемат и никакви бъдещи пътувания до Сирия до нормализиране на обстановката в страната. Поради продължаващото усложняване на политическата обстановка в Ливан, остава в сила настоятелната препоръка на МВнР към всички български граждани да се въздържат от пътувания в цялата страна, освен при крайна необходимост. Министерството на външните работи на Република България продължава да следи внимателно развитието на ситуацията в Сирия и Ливан.

Препоръчва се на българските граждани, които вече се намират на територията на Ливан, да се регистрират в Посолството на Република България в Бейрут по телефона или чрез електронна поща, както и да имат готовност спешно да напуснат района. Предварителната регистрация и поддържаното на контакт с него ще позволят българските граждани, пребиваващи в страната да могат да бъдат информирани своевременно при критично увеличаване на риска за тях и за възможностите за реакция при възникване на извънредна ситуация.

Контакти на Посолството на Република България в Бейрут, Ливан:

Адрес: BP 11 65 44 Beyrout, Hazmieh, Mar Takla, secteur 6, rue 44

Тел.: +961 5 452 883

Факс: +961 5 452 892

E-mail: Embassy.Beirut@mfa.bg

Website: www.mfa.bg/embassies/lebanon

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега