Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"ГЕРБ фен купа - Бургас" ще стартира на 27-и септември

"ГЕРБ фен купа - Бургас" ще стартира на 27-и септември

Поредното издание на традиционния турнир „ГЕРБ фен купа – Бургас” ще се проведе на 27-и и 28-и септември /събота и неделя/, на спортен център „Изгрев“. Освен най-популярният спорт - футбола, турнирът ще включи и най-силния колективен спорт в България - волейбола, който има своите многобройни привърженици в Бургас.

Поредното издание натрадиционния турнир „ГЕРБ фен купа – Бургас” ще се проведе на 27-и и 28-исептември /събота и неделя/, на спортен център „Изгрев“. Освен най-популярниятспорт - футбола, турнирът ще включи и най-силния колективен спорт в България - волейбола, който има своитемногобройни привърженици в Бургас.

Първото издание натурнира „ГЕРБ фен купа” премина при много голям интерес, като в него взехаучастие повече от 40 отбора по футбол, волейбол и стрийт баскет. Самофутболните тимове бяха 24. Всички участници отчетоха силата и големия интерескъм първото издание на турнира, като със сигурност ще премерят сили и въввторото в края на този месец.

Отново за спазването навсички правила по време на двубоите на турнира „ГЕРБ фен купа – Бургас“ ще сегрижат лицензирани съдии от Българския Футболен Съюз и Волейболната федерация.За призьорите, както иза най-атрактивните отбори и участници в турнирите по футбол и волейбол, организаторитеот ГЕРБ са предвидили големи награди, а за всички, които посетят оспорванитедвубои, ще има игри с интересни награди и изненади.

Заявките за участие втурнира „ГЕРБ фен Купа – Бургас“ се приемат до 18 часа на 24 септември нателефон 0884 97 70 20, както и в централата на партията на ул. „Конт Андрованти5”. Техническатаконференция за турнира и жребият ще се проведат на 25.09.2014 г. от 18 часа вцентралата на ГЕРБ в Бургас, в залата на етаж 1.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега