Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гага се възхищава на родни фолк фурии - да бе, да

Гага се възхищава на родни фолк фурии - да бе, да

Ако се слушат песимистите, отдавна у нас да не е останал и един човек. Винаги съм знаел, че въпреки съществуването на НЕК, ЧЕЗ, НОИ, ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС, ДСБ, ГОРД, ВМРО, ТКЗС и прочие абревиатури, на живота трябва да се гледа оптимистично.

Ако се слушат песимистите, отдавна у нас да не е останал и един човек. Винаги съм знаел, че въпреки съществуването на НЕК, ЧЕЗ, НОИ, ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС, ДСБ, ГОРД, ВМРО, ТКЗС и прочие абревиатури, на живота трябва да се гледа оптимистично.

И няма как да бъде по друг начин, след като тази седмица ни информираха, че в София се живее по-добре от Дубай. Първосигнално се замислих, че в класацията с най-добрите градове за живот в света има нещо сбъркано. Но не е! Няма как в Дубай да е по-добре, при положение че е любимата дестинация на българите интелектуалци. Бъдете сигурни, че скоро Сен Тропе ще западне в класацията за най-добри куроти за сметка на нашия Лозенец.

Лейди Гага също потвърди по-предното ни място, след като предпочете да пее пред българските си фенове, а не пред емирите с милиони в банковите си сметки.За шоуто на лейдито вече писахме, затова ще насочим вниманието ви към проекцията от нейното гостуване върху попфолка.Точно ден преди концерта, когато повечето 14-годишни "БГ чудовища" очакваха да зърнат своята "Мама" в центъра на столицата, стана ясно, че Гага е имала тайна среща. Не с кого да е, а с Андреа.

Според пиара на фолкпевицата, световната звезда е проявила интерес към булката на Кубрат Пулев, след като е видяла клипа към парчето „Лоша“. Тя се била възхитила на смелостта й да провокира с библейски сцени. И сега най-важната част от PR-а, която запомнете просто до следващия пасаж – "

Дали обаче в действителност е имало среща между двете, предстои да разберем".Още на следващия ден се оказа, че Лейди Гага се впечатлила и от песен на още една фолкпевица - Антонина. Някои ще кажат, че тази Джерманота много впечатлителна. Ами така е, ако беше българка щеше да диша прахта на Преслава, Ивана, Андреа, Анелия, Антонина и компания.Та Лейди Гага този път не си чукнала тайна среща, а направо туитнала част от песента на Антонина "Шматка" - "Mamina sladka, az sum si shmatka" is what they sing in Bulgaria. Not coming" („Мамина сладка, аз съм си шматка” – това пеят в България. Няма да ходя!).

Родната певица е сигурна, че макар и негативен, коментарът на американката вероятно е нейният начин да покаже, че харесва песента, тъй като самата Гага често провокира, залагайки на отрицателен образ. И кулминацията настъпва отново в края: "Харесала ли е наистина Лейди Гага родния фолк или пък не, дали изобщо съобщението в социалната мрежа е било от самата нея, засега остава мистерия".Предстои да разберем или мистерия е как въобще може да ти хрумне да си правиш нелеп PR на гърба поп звездата. 

Може би донякъде е прав Мишо Шамара, че масовият жанр се изчерпва и е "лека нощ".Азис сигурно също го усеща, защото подготвя почвата за смяна на псевдонима. "Може да ме наричате вече Азия", написа той във Facebook. Това или е женският вариант на Азис, или се сравнява с най-големият континент в света. Негови противници обачи веднага го контрираха и дадоха съвет да се прекръсти на друг континент, където температурите са доста по-високи.

Тази седмица трябва да има аплодисменти за фронтмена на Black Eyed Peas - Will.I.Am. Той най-после е прозрял, че трябва да зареже за малко музиката и да се върне в училище. По негови изчисления и желания трябва да остави следа в попкултурата и след като стане на 57 години. Но това нямало как да се осъществи, ако не седне отново на чина и да се изучи за програмист.Аплодисменти, преминаващи в овации и за Кейт Мос, която срути твърденията, че манекенките били тъпи.Тя провела беседа с професор Брайън Кокс, който бил впечатлен от познанията й по квантова физика.

Не е тайна, че моделката имаше проблеми с някакви субстанции, свързани с химията. Но ето, че поне във физиката е фърст. „Кейт ми зададе много детайлни въпроси за Вселената. Бях впечатлен", твърди професорът. Ние не сме присъствали на разговора, но в редакцията винаги сме били впечатлени от Кейт Мос, но на подиума.50 Cent пък няма никакво намерение нито да става програмист, нито да влиза в дебрите на квантовата физика.

В типичния си уличен стил той нападна американската Николета - Ким Кардашиян. В свое интервю той даде интересна оценка на парчето на Кание Уест “Perfect Bitch”, която е посветена на знойната Ким."Всички повтарят, че тя е перфектна. Но боклуците за едни са съкровища за други", мъдър е Фифтито.

 

Източник: dnes.bg

Автор: Александър Попов

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега