Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Георгиева: Дали пък от село Гулийка няма да излезе нов Бербатов

Георгиева: Дали пък от село Гулийка няма да излезе нов Бербатов

Спортният министър Мариана Георгиева обяви, че ведомството ще продължи с инвестиционната си политика в малките населени места.

Спортният министър МарианаГеоргиева обяви, че ведомството ще продължи с инвестиционната си политика вмалките населени места. Първата причина е, че премахването на разликите междурегионите е в основата на политиката на сегашното правителство. Втората е, чеименно от малките региони са излезли голяма част от големите ни спортисти,което налага създаване на условия за следващото поколение български шампиони.

"Вярвам, че това е вярнатаполитика. И ще ви кажа защо. Защото и Тайбе Хюсеин, и Станка Златева самомичета, които са от малки населени места. Не се знае от това село Гулийка,където има 20 деца, което ви притеснява, дали няма да излезе единБербатов", заяви Георгиева в ефира на bTV.

По отношение на обвиненията наИвелина Василева, че средствата по програмата за разтеж и развитие на регионитеса неравностойно разпределени с превез на населените места, управлявани от ДПС,спортният ни министър категорично отрече това да е умишлено и с цел.

„Кабинетът дойде със заявлението, че ще заличи различиетомежду регионите и ще възстанови справедливостта. Ще водим инвестиционнаполитика за спортни съоръжения във всички малки населени места”, зарече сеспортният министър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега