Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гласуването за "Кмет на годината" вече започна

Гласуването за "Кмет на годината" вече започна

Гласуването за "Кмет на годината" вече започна. Символичният старт на първия кръг от конкурса бе даден в началото на седмицата. Гласуването на първи етап ще продължи до 17-и октомври на специално създадена платформа.

Гласуването за "Кмет на годината" вече започна. Символичният старт на първия кръг от конкурса бе даден в началото на седмицата. Гласуването на първи етап ще продължи до 17-и октомври на специално създадена платформа. В нея всеки може да гласува за своите фаворити по възможно най-лесен начин и в толкова категории, колкото иска. За да бъде счетен вотът за валиден, трябва да се гласува за поне един кмет в категория.

В четвъртото издание на конкурса на Портала на българските общини Kmeta.bg, всеки от кметовете може да бъде номиниран в 11 категории:

- Кмет на годината
- Кмет на гражданите
- Инвестиции в здраве
- Паркове и градска среда
- Туризъм, култура, фестивали и традиции
- Ефективно управление на проекти
- Спорт и младежки политики
- Иновации, наука и образование
- Природа за бъдещите поколения
- Градска инфраструктура
- Почетна грамота на “KMETA.bg” за зам.-кмет

Гражданите ще могат да гласуват в 10 от тях. Почетната грамота за зам.-кмет ще бъде определена от организаторите на конкурса.

Първият етап на гласуване ще продължи до 17 октомври, включително. Вторият етап започва на 18 октомври. В 9 от категориите остават по 24 броя общини, получили най-много гласове. Те са разделени както следва: 8 малки, 8 средни и 8 големи общини. Малка община е такава с население до 20 000 души, средна – с население от 20 до 50 000 души и голяма – с население над 50 000 души.

Важно е да се отбележи, че във втората категория – „Кмет на гражданите“ ще може да се гласува за всички 265 общини до края на конкурса – 13 ноември.

Победителите ще бъдат излъчени на официалната церемония „Кмет на годината“. Тя ще се състои на 16 ноември (сряда) в 18:00 ч. , в хотел „Маринела“. Церемонията ще бъде излъчена по БНТ и БНР в същия ден от 23:00 ч.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега