Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гледаме "Ганьо Балкански" в чест на Калата

Гледаме "Ганьо Балкански" в чест на Калата

Бенефисен спектакъл в чест на големия български артист Георги Калоянчев – Калата ще се проведе в родния му град Бургас.

Бенефисен спектакъл в чест на големия български артист Георги Калоянчев – Калата ще се проведе в родния му град Бургас. Любимецът на публиката ще бъде почетен с най-ярката и незабравима своя роля, тази на Ганьо Балкански. Култовата за няколко поколения български зрители театрална постановка „Господин Ганьо Балкански“, адаптирана от Георги Данаилов, под режисурата на Никола Петков и по музика на Юрий Ступел, ще бъде поставена този петък – 6 юли от 21.00 часа на сцената на Летния театър.

В нея ще участват артисти от Сатиричен театър „Алеко Константинов“ – София и Драматичен театър „Невена Коканова“ – Дупница. Интересно за бургаската публика е, че в коронната роля на Калата ще видим не друг, а синът му Ивайло Калоянчев. Героят на Алеко Константинов този път обаче не е онзи демонстративен простак и парвеню, а предпочита задкулисните борби и удари.

Актьорският състав се допълва още от добре познатия на публиката Славчо Пеев, Веселин Цанев, Иван Иванов, Николай Илчев, Георги Бояджиев, Василка Сумева, Снежана Малковска и спортната журналистка, телвизионна водеща и актриса Люба Пашова. Още една голяма изненада очаква съгражданите на големия талант. В началото на спектакъла ще бъде излъчено поздравление от Калата към бургазлии. Дали и как ще се справи с това огромно предизвикателство Ивайло Калоянчев, и което баща му толкова успешно е „преборил“ през 1985 г. , когато е поставена за първи път постановката „Г-н Ганьо Балкански“, гледайте в петък в Летния театър.

Билети за спектакъла се продават само на ул. „Александровска“. Те са на цени от 6 и 8 лева. Спектакълът гостува в родния град на колоса на българската филмова и театрална сцена Георги Калоянчев със съдействието на Община Бургас, Фондация „Алеко Константинов“ и Сдружение „За Княжево“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега