Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гледаме "Лебедово езеро" в Летния театър в понеделник

Гледаме "Лебедово езеро" в Летния театър в понеделник

Началният час на представлението е 21:00 ч., а в главната роля на Белия и Черния лебед ще видим ненадминатата примабалерина Веса Тонова, която е и асистент балетмайстор на спектакъла.

Афишът на Бургаски музикални празници „Емил Чакъров” 2016 продължава с едно от заглавията - гордост за Бургаската опера - балета "Лебедово езеро". Преди по-малко от два месеца, една от най-красивите вариации на балета на Чайковски изпълни залата на Операта до краен предел и спечели възхищението на публиката, сред която имаше и много деца. В понеделник „Лебедово езеро” ще е още по-красиво, защото ще се играе под звездите на сцената на Летния театър.

Началният час на представлението е 21:00ч., а в главната роля на Белия и Черния лебед ще видим ненадминатата примабалерина Веса Тонова, която е и асистент балетмайстор на спектакъла. Ролята на магьосника ще бъде изпълнена от Милен Петров, като принц Зигфрид ще се превъплъти Емил Йорданов, а като Шута Даниел Тичков.

”Лебедово езеро” ще зарадва публиката с пищни декори, приказни костюми и невероятна хореография. Режисурата е поверена на балетмайстора проф. Хикмет Мехмедов, който има зад гърба си над 80 представления, а костюмите са излезли изпод молива на Цветанка Петкова – Стойнова.

За безсмъртната класика на Чайковски се смята, че трябва да се гледа поне веднъж в живота. „Лебедово езеро” е прекрасен начин, по който родителите могат да въведат децата си в магията на танца. Заради приказния сюжет, увличаща музика и костюми, балетът успява да задържи вниманието дори на най-малките зрители.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега