Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гледаме "Мъжът на жена ми" тази вечер в ДНА

Гледаме "Мъжът на жена ми" тази вечер в ДНА

Един от най-талантливите актьори и режисьори на нашето съвремие Мариус Куркински се завръща на бургаска сцена, за да представи отново постановката си “Мъжът на жена ми”. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да видят философската комедия в залата на ДНА, тази вечер, от 19 часа.

Един от най-талантливите актьори и режисьори на нашето съвремие Мариус Куркински се завръща на бургаска сцена, за да представи отново постановката си “Мъжът на жена ми”. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да видят философската комедия в залата на ДНА, тази вечер, от 19 часа.

В главните роли отново ще влязат Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. Те ще ни разкажат историята на една жена, изоставена още като дете. За нейната любов ще се борят познатият ни от „Под прикритие” и не само Кирил Ефремов и „столичанинът в повече” Ненчо Илчев. Именно те ще завържат интрига на сцената и ще си разменят болезнените реплики от творбата на един от най-големите хърватски драматурзи - Миро Гавран.

Техните герои са хора, които са имали много трудности в живота си, но намират сили да продължат, въпреки болката. Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си. Мариус споделя, че пиесата не може да се нарече точно комедия, но екипът е акцентирал именно на смешните неща от битието ни.

Дори и изневярата е погледната от странно-смешния ъгъл. Комедия, в която персонажите живеят греховно и го съзнават. Достигат много прозрения, а не се променят. Още в самото заглавие има сигнал за интересно, атрактивно, но опасно съществуване. Възможно ли е жена ми да си има мъж?! Защо се стига до такава натрапчива и “шантава” ситуация? Къде са причините? В политическия преход, в трудното оцеляване, в тайните на любовта? Или че няма кой да надникне в моята душа, в стаята на моето детство?!

”Мъжът на жена ми” гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билети за постановката можете да откриете на касата на НХК, както и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега