Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гледаме "под звездите" португалската драма "Какво ново в любовта?"

Гледаме "под звездите" португалската драма "Какво ново в любовта?"

Филмът "Какво ново в любовта?" е четвъртото заглавие в португалската седмица на "Кино под звездите". Лентата представлява сбор от шест любовни истории, разказани от шестима режисьори.

"Какво ново в любовта?" се запитаха през 2011-а година режисьорите Тиаго Нунеш, Моника Сантана Батища, Уго Мартинш, Уго Алвеш, Руи Алешандре Сантуш, Патрисиа Рапозо. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да научат отговора тази вечер, от 21 часа, на Открита сцена "Охлюва".

Филмът "Какво ново в любовта?" е четвъртото заглавие в португалската седмица на "Кино под звездите". Лентата представлява сбор от шест любовни истории, разказани от шестима режисьори.

Това е разказ за шестима приятели, които се събират вечер да свирят в едно мазе. Всеки от тях има своя талант и носи музиката в сърцето си. Но през деня, всеки от тях преживява своите драми, щастливи обрати и романтични предизвикателства.

Филмът е добър пример за съвременното португалско кино, внушаващ лекота и естественост на играта и сказанието. Носител е на награда за най-добър португалски филм от фестивала за независимо кино "IndieLisboa".

Утре е последната прожекция от серията португалски филми. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да видят "Великият Килапи". Всяка от прожекциите на "Кино под звездите" започва в 21 часа, на Открита сцена Охлюва.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега