Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Госпожа Министершата идва в Бургас на 28 септември

Госпожа Министершата идва в Бургас на 28 септември

В края на този месец в Бургас ще пристигне “Госпожа Министершата”. Сатиричната комедия по текст на Бранислав Нушич ще ни запознае с нея на 28-и септември, от 19 часа. Режисьор на пиесата е Йосиф Сърчаджиев, а в главната роля ще видим актрисата от драматичния театър в Стара Загора - Галя Александрова.

В края на този месец в Бургас ще пристигне “Госпожа Министершата”. Сатиричната комедия по текст на Бранислав Нушич ще ни запознае с нея на 28-и септември, от 19 часа. Режисьор на пиесата е Йосиф Сърчаджиев, а в главната роля ще видим актрисата от драматичния театър в Стара Загора - Галя Александрова.

„Госпожа Министершата” е написана от Бранислав Нушич през 1931 - по време на Голямата депресия. Макар от “рождението й” да ни делят повече от 80 години, в балканската действителност жадната за власт жена сякаш напуска епохата си, за да бъде актуална и днес.

За пиесата режисьорът Йосиф Сърчаджиев казва, че тя няма нужда от обяснения - прилича на криво огледало на скритата човешка същност. Но това е огледало, от което не можеш да избягаш, също както не можеш да избягаш от истинското си аз.

На сцената ще видим още Светла Тодорова, Тодор Тодоров, Иван Калошев, Христофор Недков, Ивелин Керанов, Миленка Сотирова, Диана Найденова, Велин Величков, Стефан Делев, Весела Петрова и други.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега