Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Готов е новият паркинг до бл. 55 в "Славейков"

Готов е новият паркинг до бл. 55 в "Славейков"

Кметът Димитър Николов провери и одобри изпълнението на новия паркинг до бл. 55 в жилищен комплекс "Славейков", зад магазин "Технополис". Той има 55 места, от които 3 са за хора с увреждания. За покритие са използвани 450 тона асфалтобетон. Оползотворената площ е около 2 декара.

Кметът Димитър Николов провери и одобриизпълнението на новия паркинг до бл. 55 в жилищен комплекс"Славейков", зад магазин "Технополис". Той има 55 места, откоито 3 са за хора с увреждания. За покритие са използвани 450 тонаасфалтобетон. Оползотворената площ е около 2 декара.

В района са издигнати новистълбове за улично осветление, изградени са пътни бордюри - 235 линейни метра,както и 100 линейни метра градински бордюри. Предстои монтиране навидеонаблюдение, като мярка против крадци и вандали.

“Учудих се, че днес видях много малко автомобилитук. Нека жителите на “Славейков” знаят, че паркингът е абсолютно безплатен.Догодина продължаваме с още нови паркоместа в комплекса”, каза кметът ДимитърНиколов.Една от задачите на новия паркинг е да поемеавтомобилите, които спираха по бул. “Тракия” и затрудняваха движението.

Община Бургас използва всяка възможност даразширява съществуващи паркинги или да създава нови безплатни паркоместа заавтомобили из целия град. Това обаче се прави по такъв начин, че да не бъдатограничавани възможностите на пешеходците и велосипедистите, тъй като тезиначини за придвижване, наред с автобусния транспорт, ще бъдат най-толериранизанапред.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега