Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Готови ли сте за най-романтичния ден в годината?

Готови ли сте за най-романтичния ден в годината?

И през 2015-а най-популярни за Деня на влюбените остават романтичните фотоподаръци, показа репортерска проверка на "PoligrafF". Чаши, пъзели и ключодържатели със снимка или колаж вървят по около 10 лева във фотостудиата и сайтовете за групово пазаруване.

И през 2015-а най-популярниза Деня на влюбените остават романтичните фотоподаръци, показа репортерска проверка на "PoligrafF". Чаши, пъзели и ключодържатели със снимка иликолаж вървят по около 10 лева във фотостудиата и сайтовете за груповопазаруване.

Сред предложенията има и по-изобретателни изненади като бутилкавино с персонален етикет, магнитчета за хладилник, кутийки за бижута игравирани рамки. Тяхната цена също се движи в порядъка 10-15 лева.Ако искате да изненадателюбимия човек с по-специален фотоподарък, можете да се сдобиете и със специалнафотокнига. Цената за албум до 24 страници е около 31 лева. Вътре можете дапоберете всички ценни спомени, снимки и картинки, които ви свързват споловинката ви. Или пък да се доверите на професионален фотограф запо-специална свети-валентинска фотосесия.

Разбира се, можете да сеспрете и на романтична екскурзия, която заедно с любимия човек да си подаритеза празника. Всайтовете за групово пазаруване пакетите вървят с 30-60% отстъпка и обикновено включватпразнична вечеря, нощувка и закуска. По-луксозните пък ще ви предложат иромантична изненада и комплимент от хотела.

На пазара изобилстват и„шантавите“ подаръци – забавно бельо, декоративни биокамини, игри за двама ит.н. Игрите и играчките вървят на цена от 5 до 30 лв. Съвсем не е задължително да търсите специалносъздадена за Св. Валентин игра. Достатъчно ще ви бъде да изберете атрактивно тестекарти, което да придружите с картичка „Специално създадени за гол покер“.Естествено,традиционните подаръци за Деня на влюбените включват бижута, аксесоари, цветя икозметика. Когато липсват други идеи, тези подаръци са „сигурен ключ къмуспеха“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега