Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Грипната епидемия остава в сила

Грипната епидемия остава в сила

Грипната епидемия в град Бургас остава. Това реши на свое заседание днес Регионалният щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания. В сила са и всички противоепидемични мерки.

Грипната епидемия в град Бургас остава. Това  реши на свое заседание днес Регионалният щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания. В сила са и всички противоепидемични мерки.

Учениците в Бургас продължават да посещават учебни занятия. Данните на РЗИ показват, че при децата от 5 до 14 години три пъти е намалял броят на заболелите от първото обявяване на грипната епидемия. Към 26 януари са отчетени 242 заболели от грип и ОРЗ деца. Като цяло заболеваемостта в град Бургас остава висока – 448 души на 10 000. По-висок е процентът при по-възрастните от 35 до 64 и над 65 г. възраст.

Плановите операции в лечебните заведения,  свижданията в болниците, консултациите на бременни жени и деца, както и всички профилактични прегледи и имунизации са спрени.

Въведен е ежедневен филтър в детските заведения. Не се допускат деца с хрема и на лекарства. Родителите също не влизат в детските градини.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега