Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гръцките туристи в България надхвърлиха 1 млн.

Гръцките туристи в България надхвърлиха 1 млн.

Ръстът спрямо предходната година е над 8%.

Българияе утвърдена туристическа дестинация за гръцките туристи. От януари до ноември2017 г. броят на гостите от южната съседка, посетили страната ни, е над 1 млн.души. Ръстът спрямо същия период на предходната година е над 8%. Българите,които са посетили Гърция през този период, са били над 1 250 000,сочат данните на НСИ.

Товазаяви министърът на туризма Николина Ангелкова на работна среща с гръцкия сиколега Елена Кунтура в рамките на най-голямототуристическо изложение в Испания – FITUR в Мадрид. По времена работната среща беше обсъдена и възможността за съвместни туристически проектис Гърция.

"Могат да бъдат създадени общи продукти за сектора в областта накултурно-историческия, морския, уелнес, фестивалния, религиозния и други видоветуризъм", допълни министър Ангелкова. Другатема на разговора беше и обменът на опит и добри практики в рекламата имаркетинга, които да стимулират туризма в двете държави.

МинистърАнгелкова постави фокус също върху реализирането на повече бизнес инициативи в туризма.България създаде Карта на инвестиционните проекти, която Министерството натуризма активно промотира пред чуждестранни потенциални вложители в сектора.Основната ни цел е да превърнем страната в целогодишна туристическа дестинация,която да предлага качествен и конкурентен продукт.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега