Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ДГ "Надежда" с образователна кампания "Здравословно хранене на децата"

ДГ "Надежда" с образователна кампания "Здравословно хранене на децата"

Малчуганите показаха на възрастните ползите от разнообразното хранене чрез забавни игри, танци, викторини и много награди.

Детска градина "Надежда" - Бургас се стреми да популяризира здравословното хранене сред децата от най-ранна възраст и техните родители. В четвъртък (24 ноември) там се проведе ден на отворените врати. Родителите видяха, че ежедневно се предлага балансирано и качествено меню, разбраха, че е много важно децата сами да започнат да правят своя здравословен избор на масата и в магазина.

Малчуганите показаха на възрастните ползите от разнообразното хранене чрез забавни игри, танци, викторини и много награди. С помощта на  своите учители,  възпитаниците на ДГ "Надежда" познават  основните хранителни групи и необходимостта от разнообразно и пълноценно хранене. Децата се състезаваха отборно в куп тематични игри, като споделяха наученото за здравословната храна.

Това, на което учат децата в "Надежда", е да отсяват полезните и вредните храни, че трябва в чинията им да присъстват точно определени продукти и да знаят по колко пъти на ден се консумират.

Екипът на ДГ "Надежда" сътвори и предостави на родителите книжка "Рецепти чудесни, приготвени с песни", в която всеки от родителите може да открие рецептата на любимото ястие на детето си, рецептата на не чак толкова любимо ястие, но, когато го приготвят заедно вкъщи, ще има положителен резултат.

Рецептурникът е изпълнен и с гатанки "Силна храна - здрави деца", стихчета и снимки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега