Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ДПС иска предсрочни избори до края на годината

ДПС иска предсрочни избори до края на годината

Лидерът на ДПС - Лютви Местан предрече сигурни предсрочни избори, позовавайки се на резултатите от евровота, които показват по-слаба подкрепа за управляващата партия. На пресконференция в Народното събрание, той коментира, че са възможни три варианта: оставка на кабинета до края на годината, до края на октомври 2015, като при този вариант се очакват избори 2 в 1, или избори догодина по това време. "Нашите предпочитания са към избори до края на годината“, допълни Местан.

Лидерът на ДПС -Лютви Местан предрече сигурнипредсрочни избори, позовавайки се на резултатите от евровота, които показватпо-слаба подкрепа за управляващата партия. На пресконференция в Народнотосъбрание, той коментира, че са възможни три варианта: оставка на кабинета докрая на годината, до края на октомври 2015, като при този вариант се очакватизбори 2 в 1, или избори догодина по това време. "Нашите предпочитания са към избори до краяна годината“, допълни Местан.

Тойкоментира още, че незабавната оставка не е изход от политическата криза, анапротив, би я задълбочила. Вместо това, той предложи „достойно оттегляне“ накабинета като разумен начин за „плавно“ предаване на властта. Думите си Местанпридружи със забележката, че позицията на партията не е присъда, а анализ наполитическата ситуация, съобразен с чисто статистическите данни, които евроизборитепредставляват.

„Приемаме, че имапроблем, че 800 000 гласа не са достатъчно силна подкрепа за кабинета„Орешарски”. Сега е време за много прецизен анализ, без еуфория и с грижа забъдещето на страната”, заявилидерът на ДПС. При това, поясни, че оценката му не се отнася до работата направителството, а е свързана с мнението на гражданите. По думите му, подкрепатана народа е задължителен елемент за успешното управление на който и да билокабинет.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега