Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Да дадем шанс на младата майка Орнела да отгледа детето си!

Да дадем шанс на младата майка Орнела да отгледа детето си!

Орнела се бори с тежка форма на рак и има само една надежда - лечение в Германия.

Млада българка и самотна майка, живееща в Лондон, има спешна нужда от нашата помощ. Орнела Соле се бори с тежка форма на рак и лекарите й дават едва няколко месеца живот. Тя обаче не се предава, вярвайки, че може да пребори коварната болест, за да види как малкото й бебе расте.

Лекари в Германия дават надежда на младата майка, но лечението е скъпоструващо. Личните й средства не достигат. Затова тя се обръща със зов за помощ към всеки, който има възможността и желанието да й подаде ръка. Всеки лев, всяко евро, всеки паунд е от значение, за да вдъхне надежда за живот на майката и детето й.

"Мислех, че имам втори шанс в живота, докато не получих новината, че ракът се е върнал и този път ми дадоха 0% шанс за оцеляване. На 18-ти април 2018 г, само 3 години след като са ме диагностицирали с етап t4 m1 невроендокринен карцином рак на костите, ракът е заразил дясната проксимална бедрена шахта, лявата медиалния кост, десния заден гребен, и депозит във вертикално тяло, с други думи, бедро, двата горни крайника и долната част на гръбначния стълб. Прогнозата на доктора е от 6 до 9 месеца живот без лечение и до година с лечение", разказва Орнела.

Можете да помогнете на младата майка с превод по сметка: IBAN: GB29 BUKB 20907443828654. Другият начин е чрез онлайн базара, който се организира от потребители в социалната мрежа Facebok или през специалната Facebok платформа за дарения.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега