Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Да докоснеш мечтата" през юни в Бургас

"Да докоснеш мечтата" през юни в Бургас

Концерт-спектакъл ,,Да докоснеш мечтата“ ще се състои в Бургас през юни. Събитието е по повод автобиографичната книга на Георги Димитров, основател на Сдружение "Петлите".

Концерт-спектакъл ,,Да докоснеш мечтата“ ще се състои в Бургас през юни. Събитието е по повод автобиографичната книга на Георги Димитров, основател на Сдружение "Петлите".

На сцената на Летния театър на 11 юни от 20:30 часа, за първи път в България, ще бъде представена книга със спектакъл! В него ще участват  и  деца, които са били част от танцовия екип на „Петлите“, от основаването до момента. Освен тях на сцената ще излязат и специални гости - изпълнители, актьори и танцьори.

Всеки, който закупи билет, ще получи книгата на Георги Димитров! Билети се продават на касата на Часовника, НХК – Бургас, Опера Бургас и на тел: 0876676675

---------

Уникалният бургаски социален проект “Петлите” е създаден през 2006-а година. По това време, едно момче в бившия интернат „Александър Георгиев – Коджакафалията” мечтае да бъде като другите деца - да има семейство, защита, любов и красота в живота. Георги Димитров оборва “Теорията за наследствеността и средата” и доказва, че желанието и силният дух те правят човек.

През последните 12 години формацията се представя на всички големи сцени в страната, включително “Армеец” и “Зала1 ” на НДК. “Петлите” вече имат 8 национални турнета с подкрепата на Министерството на социалната политика, Министерството на културата, Нешка Робева и кмета на Бургас Димитър Николов.

ТФ „Петлите” има много награди и призове от престижни фестивали. За тези години от създаването си са направили над 350 самостоятелни концерта и спектакли. Участвали са в много благотворителни инициативи в помощ на деца и социално слаби.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега