Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Да изгасим България за 20 минути днес, зоват във Фейсбук

Да изгасим България за 20 минути днес, зоват във Фейсбук

Близо 5 000 души ще спрат осветлението си за 20 минути тази вечер в знак на несъгласие срещу новите, по-високи, цени на тока.

Близо 5 000 души ще спрат осветлението си за 20 минути тази вечер в знак на несъгласие срещу новите, по-високи, цени на тока. Кампанията „Да „изгасим” България!” тече в социалната мрежа Фейсбук, а кулминацията ще е днес от 22 часа. Оргазнизаторите на протеста обещават, че това е само първата му част, след нея ще има и втора, и трета, и така докато обикновените граждани бъдат чути.

В групата „Няма да плащам новите цени на тока” недоволните от новите цени на тока настояват за минимум две енергоразпределителни дружества във всеки град, както и за сключване на индивидуални договори с всеки потребител. „Да им покажем, че това не се търпи и не е по нашия джоб. Да им покажем какво искаме: Минимум две ЕРП -та във всеки град. Индивидуален договор, с всеки потребител, разписан лично от него. Това са директиви на Европейския съюз. Интересно тук, защо не се прилагат?”, питат още организаторите на „Да „изгасим” България!”  

В социалната мрежа коментарите на участниците са в двата полюса. “Боже боже...какво ли още ни чака???? Докато не ни заличат ония 240 пльха (бел.ред депутатите)..няма да се откажат!!”, казват едни, за други пък 20 минути са прекалено малко “...днес подкpепям пpотеста,но с тези 20 мин. нищо няма да се pеши. Тpябва да се отpеже гнилият клон-ДКЕВP.Тока ще поскъпва защото това е дъpжавна политика.На никой ли не му напpави впечатление какви пpавомощия гласуваха геpбаджиите в Паpламента на Семеpджиев?Всичко това е контpолиpано изпускане на паpата”.

Трети пък споделят, че няма да се включат в протеста, тъй като отдавна са направили извода, че животът в България, не им е по джоба: “Определено няма как да дойда, ноооо тока ми е 28 евро за 200 кв.м. дом за май месец, които мога да си позволя с обещетението за безработен от 1200 евро месечно. АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТА - НЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ МАМЯТ....Търсете си правата!”      


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега