Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Да си поставим здравословни граници" в ден 3 от Седмицата на брака

"Да си поставим здравословни граници" в ден 3 от Седмицата на брака

Кой какво очаква от връзката и какви са границите, които двамата съпрузи не бива да прекрачват, за да се радват на стабилен и щастлив брак - това е темата в третия ден от Седмицата на брака. Третото предизвикателство на организаторите е партньорите да установят тези здравословни граници и да се придържат към тях.

Кой какво очаква от връзката и какви са границите, които двамата съпрузи не бива да прекрачват, за да се радват на стабилен и щастлив брак - това е темата в третия ден от Седмицата на брака. Третото предизвикателство на организаторите е партньорите да установят тези здравословни граници и да се придържат към тях.

Отношението към другия от типа: „Ти си ми длъжен и си с мен, за да ме правиш щастлив" показва незрялост, опит за контрол и прекрачване на граници, твърдят специалистите. За да бъде връзката стабилна и семейството здраво, първоначално двамата съпрузи трябва да определят собствената си личност в брака - какво могат и желаят да дадат на партньора си, какво желаят и от какво се нуждаят да получат.

След това двамата трябва да определят какво могат да приемат във взаимоотношенията си и какво не. За да се установят здравословните граници е необходимо пълно съгласие между двамата. В случай, че партньорите не могат да се разберат по въпроса, съветът е да потърсят помощта на близък приятел, или да се доверят на специалист.

Международната седмица на брака се провежда всяка година, в седемте дни преди Деня на Влюбените - 14 февруари. България се включва в традицията за пета поредна година. Всяка брачна двойка може да се включи в предизвикателството като се абонира в платформата на Българската седмица на брака. Всяка сутрин до 14 февруари двойките ще могат да почерпят практични решения и съвети от специалисти, за да заздравят връзката си с партньора си. 

”Бракът не е само подпис” е посланието на инициативата тази година. Темата е свързана със значението и ползите от брачния съюз, мотивацията за сключване на брак, начините за създаване на трайно и стабилно семейство, утвърждаването на традиционните семейни ценности и нуждата от ежедневна грижа за успешна връзка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега