Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дават старт на "Бургас Офроуд" 2012

Дават старт на "Бургас Офроуд" 2012

Днес от 11 часа в Бургас стартира последния етап от Националния шампионат по офроуд на България. Стартът ще бъде даден от Военнопочивната база в Сарафово.

Днес от 11 часа в Бургас стартира последния етап от Националния шампионат по офроуд на България. Стартът ще бъде даден от  Военнопочивната база в Сарафово. Състезанието ще се проведе в три дни - от 6 до 8 декември. Тази година морският град е домакин на финалният пети кръг “Бургас Офроуд 2012” от надпреварата, който ще бъде решаващ за крайното класиране в шампионата.

Специалният етап в „Бургас Офроуд“ 2012 е определян като най-атрактивната арена за рали рейд в България – пясъчната кариера край Българово. За втора година, кариерата ще бъде предизвикателство пред участниците от всички състезателни класове и техните машини, заявиха организаторите от двата бургаски клуба “ГЕА Офроуд 4х4” и “Vromos.com”.

Официалното откриване на състезанието е днес, когато ще стартират първо мотори, АTV и UTV, а след това и автомобили 4х4 /140 км/. Вторият ден започва в 7:30 часа, а трасето е 250 състезателни километри, като самото трасе ще стига до Ямбол и оттам пак се връщат. Трасето е само от черни пътища и пресечни терени, дори и места където няма пътища. Третият ден е черешката на тортата. В 10 часа е стартът  от Сарафово, а в 11 участниците ще мерят сили на пясъчната кариера в Българово. В тази пауза публиката ще може да се наслади на авто кеч.    

Състезанието се организира с подкрепата на световния гигант в производството на моторни масла – MOTUL и медийната подкрепа на информационен сайт “PoligrafF”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега