Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дамите от BOND пристигат в Бургас на 22 април

Дамите от BOND пристигат в Бургас на 22 април

Крайморският град е една от трите спирки от пролетното гостуване на най-успешния струнен квартет в историята на музиката у нас.

Очарователните дами от британско-австралийска формация BOND ще пристигнат за първи път в Бургас. Концертът ще се състои на 22-ри април, в залата на Държавната опера. Крайморският град е една от трите спирки от пролетното гостуване на най-успешния струнен квартет в историята на музиката у нас. Преди Бургас те ще посетят София и Варна.

Двете цигуларки Таня и Еос, виолистката Елспет и челистката Гай-И вече имат зад гърба си над 4 милиона продадени копия от няколко студийни албума. Групата е създадена през 2000 година и в годините до сега е работила съсзнаменитости от ранга на сър Пол Макартни, Джими Пейдж, Браян Адамс, Spice Girls, Leona Lewis…

Продажбитена албумите им карат критиците да определят момичетата като най-успешния ипродаван струнен квартет в музикалната индустрия за всички времена. Музиката импопада в жанра „кросоувър класика“, а самите изпълнителки обичат да казват, че„просто свирят класическа музика, в която има внесени малко поп и електроника“.

Билетите за концертите през пролетта у нас вече се продават на касите на залите, както и онлайн в разпространителската мрежа на Eventim.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега