Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Два начина за ликвидиране на целулита

Два начина за ликвидиране на целулита

Целулитът е един от основните врагове на жените. С настъпването на лятото жените се втурват да купуват козметични продукти, за да се справят с проблема наречен "портокалова кожа".

Целулитът е един от основните врагове на жените. С настъпването на лятото жените се втурват да купуват козметични продукти,  за да се справят с проблема наречен "портокалова кожа". Ние обаче сме решили да ви представим  два ефикасни метода за справяне с целулита с натурални продукти и билки.

Един от ефикасните методи за справяне с целулита е прилагането на терапия с билката гинко билоба. За целта е необходимо да си направите отвара от билката, която да пиете по 3 пъти на ден. Ефектът на билката в посока заличаване на целулита се крие в това, че благодарение на нея се подобрява кръвообръщението, регулира се тонусът и еластичността на кръвоносните съдове. В резултат на това набраздената кожа се изглажда, а целулитът постепенно изчезва.  

Другият начин за справяне с целулита е чрез смес от  мед, кафе и червен пипер. Утайката от кафе е стара познайница в борбата с портокаловата кожа. Медът има лечебни свойства, масажът с мед се препоръчва при настинки, а в областта на бедрата разнася мастните натрупвания. Лютият червен пипер пък подобрява кръвообращението в тези области.

Смесете в подходящ съд от 2 до 4 супени лъжици от трите съставки. Количеството преценете в зависимост от областите за нанасяне. Разбъркайте внимателно сместта и нанесете по засегнатите части на тялото, като втривате. След като приключите, завийте с домакинско фолио бедрата. Останете така в продължение на час или повече, ако не ви представлява трудност. 

Отмийте с масажни движения. По желание можете да направите контрастни душове с редуване на топла и студена вода върху проблемните зони. Помнете, че винаги се завършва със студена вода.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега