Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Двама от Айтос с обвинение за рекет

Двама от Айтос с обвинение за рекет

Специализирана прокуратура предяви обвинения на две лица, обвинени за изнудване чрез принудително сключване на договор за охрана на заведение в гр. Айтос. С определения на Специализирания наказателен съд от 26 март 2014 г. на обвиняемите З.К.К. и Т.Г.П. са наложени мерки за неотклонение „Задържане под стража“.

Специализирана прокуратура предяви обвинения на две лица, обвинени за изнудванечрез принудително сключване на договор за охрана на заведение в гр. Айтос. С определения на Специализирания наказателенсъд от 26 март 2014 г. на обвиняемите З.К.К. и Т.Г.П. са наложени мерки занеотклонение „Задържане под стража“.

Криминално проявенияти осъждан Т.Г.П и съучастникът му З.К.К., също с криминално досие, осъждан иреабилитиран, представяйки се  за служители, които действат по поръчка наохранителна фирма „VTA“ ООД, са обвинени по чл. 213а, ал.2, т.5, вр. ал.1, вр.чл.20, ал.2 от НК. Със заплахи те опитали да принудят собственика на заведение в гр. Айтос да продължи изтекъл договор за охрана на „VTA“ ООД, вместо даподпише нов договор с друг охранител - фирма „Аватари-СОД“.

Двамата заплашвали,че няма да допускат клиенти в заведението, че всяка седмица ще чупят инвентарав него и ще го затворят.З.К.К. и Т.Г.П.са преведени в следствения арест на Специализираната прокуратура на ул. „МайорВекилски“ 2 в гр. София. При обжалване на мярката за неотклонение, делото вАпелативния специализиран наказателен съд ще се гледа на 3 април тази година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега