Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Двамата невронци и Филхармонията" гостуват в Бургас на 13 юни

"Двамата невронци и Филхармонията" гостуват в Бургас на 13 юни

Комедийният театрално-музикален спектакъл „Двамата невронци и Филхармонията“ ще гостува в Бургас на 13-и юни. Постановката ще се играе на сцената на Летния театър от 20 ч. Това е вечният разказ за приятелството, за спомените и за тъгуването по изгубената младост. Това е приказка за музиката като лечител на самотата и като универсалния език.

Комедийният театрално-музикален спектакъл „Двамата невронци и Филхармонията“ ще гостува в Бургас на 13-и юни.Постановката ще се играе на сцената на Летния театър от 20 ч. Текстът енаписан от Рашко Младенов , а всички музикални разработки са на КонстантинЦеков. В спектакъла звучат Чайковски, Бах, Равел, Бетовен, Григ, Гершуин,Джоплин, Брегович, Римски-Корсаков, Клайдерман и много други. Това е вечният разказ за приятелството, за спомените и затъгуването по изгубената младост. Това е приказка за музиката като лечител насамотата и като универсалния език.

Рашко Младенов и Константин Цеков пресъздават чрез музикатаживота на двама пенсионери, живеещи в старчески дом. Останали сами,единственото нещо, което ги радва, са музикалните инструменти, които сазапазили. Героите са облечени в своите характери, чиято сила и воля за живот гиизвежда извън постановката, в реалността.

Големият наш певец Орлин Горанов присъства в спектакъла катогост, вписвайки се в драматургията като редови тромпетист на оркестъра. Твърдекъсно диригентът на оркестъра открива, че това е самият Орлин Горанов. Знаем жанровото разнообразие втворчеството на певеца и неговото вписване в този забавен концерт – спектакълдоказва богата му палитра от изразни средства.

Представлението е играно навсички български театрални фестивали през 2013 година. Получава награди отфестивалите във Враца и Шумен. Селекционирано е за руския фестивал „ЗолотойВитязь” през 2014 година.

Рашко Младенов е българскитеатрален и кино актьор, директор на ДТ „Никола Вапцаров“ Благоевград. Автор ена музиката за спектаклите „С любовта шега не бива” от Мюсе, „Приказки” отКиплинг, „Кръчмата под зеленото дърво” и др.

Константин Цеков пък е известен с музиката към нашумелия филм наДимитър Митовски "Мисия Лондон". Негово дело са множествоаранжименти на песни от български композитори, композитор на редица песни отрепертоара на изтъкнати поп певци.  

Постановката на Драматичен театър„Никола Вапцаров“ Благоевград гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и „Арт Ателие“. Билети можете да намерите на касата на НХК и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега