Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Две катастрофи на кръстовището на "Тодор Александров" и "Крайезерна" за ден

Две катастрофи на кръстовището на "Тодор Александров" и "Крайезерна" за ден

За щастие инцидентите се "разминаха" само с двама пострадали, които са получили леки контузии.

Две катастрофи се случиха на кръстовището на бургаските улици "Тодор Александров" и "Крайезерна" по време на дъждовете вчера, информират от ОДМВР - Бургас. За щастие инцидентите се "разминаха" само с двама пострадали, които са получили леки контузии. Опасност за живота на потърпевшите няма.

Първата катастрофа се случила около 9:40 часа, в платното по посока Пътен възел "Юг". Общо четири коли са се сблъскали там - товарен автомобил "Ивеко Дейли", лека кола "Сузуки Витара", "Форнд Транзит" и "Фолксваген Аморок". причината е несъобразена скорост при мокра ътна настилка.

Водачът на Ивекото не успял да овладее автомобила си и блъснал спрялото в колона Сузуки. Последвала верижна реакция, при която е пострадал само шофьорът, отговорен за инцидента. Той е получил разместване на шийните прешлени. Към момента е настанен за лечение в бургаска болница, без опасност за живота.

Два часа по-късно, на същото кръстовище са се сблъскали лека кола "Пежо 107" и товарен автомобил "Волво" с прикачено полуремарке. Пострадала е 27-годишната жена, управлявала Пежото. Тя е получила контузия на гръдния кош. След медицински преглед в Бургаска болница шофьорката е освободена по собствено желание за домашно лечение.

Причината за произшествието е неспазен знак "СТОП". Младата жена не се съобразила с маркировката и колата й се сблъскала с правомерно движещия се товарен автомобил.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега