Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Две поредни съботи цветно бягане предстоят в Бургас през август

Две поредни съботи цветно бягане предстоят в Бургас през август

5-километровите малки маратони, комбинирани с Фестивал на цветовете, ще се проведат на 5-и и на 12-и август.

Две поредни съботи цветно бягане предстоят в Бургас през следващия месец. 5-километровите малки маратони, комбинирани с Фестивал на цветовете, ще се проведат на 5-и и на 12-и август. Те са част от календара на 5kmrun за четвърта поредна година. Традиционното бягане ще се състои по класическата си програма, с тази разлика, че “загрявката” ще се превърне в щура експлозия от цветове.

Стартът ще бъде даден край Пантеона в 9 часа. Желаещите да вземат участие трябва да са на място около 8-8:15 сутринта. Промоционалният пакет с цветен прах, фланелка и калцуни са на цена от 5 лева. Пъстрата феерия ще избухне в 8:55, а след това бегачите ще стартират и пробега си.

Макар боите да са безвредни, на хранителна основа, организаторите съветват участниците да се заредят с очила и шапки за предпазване на очите и косата, както и с кърпа за почистване в последствие. Добре е дрехите, с които отидете на Фестивала на цветовете, да са стари, така че да можете да се разделите с тях след това.

The Colour Run стартира за първи път в Щатите през 2012 г., за да насърчи здравословния начин на живот, като призове общността да се включи в „Най-забавното 5 км. бягане на планетата“! На това бягане не се засича време и място на участниците, а се следват само две прости правила: на старта заставаш облечен в бяло, а финишираш оцветен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега