Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Две убити сърни и части от благороден елен откриха горски инспектори от РДГ Бургас

Две убити сърни и части от благороден елен откриха горски инспектори от РДГ Бургас

Трофей и крайници на благороден елен откриха горски инспектори от Регионална дирекция по горите - Бургас при направена рутинна проверка в региона. Нарушението е констатирано на територията на Държавно ловно стопанство Ропотамо, местност „Силихлар”, на около 50 м. от главен път с. Ясна Поляна - гр. Приморско.

Трофей и крайници на благороденелен откриха горски инспектори от Регионална дирекция по горите - Бургас принаправена рутинна проверка в региона. Нарушението е констатирано на териториятана Държавно ловно стопанство Ропотамо, местност „Силихлар”, на около 50 м. отглавен път с. Ясна Поляна - гр.Приморско.

При  огледа на място еустановено, че деянието е незаконно и представлява бракониерска проява.Откритите части от благородния елен са предадени за съхранение на ДЛС Ропотамо.Уведомено е РУ „Полиция”, гр. Приморско.

Мобилни екипи на РДГ Бургасоткриха и две убити сърни на територията на Държавно горско стопанство Кости,местност „Папуто”, община Царево. Отново при рутинна акция, проверяващите чуватшум на автомобилен двигател, след което изчакват на пътя, от където се очаквада се появи превозно средство.

Спрени са за проверка два високопроходимиавтомобила Мерцедес и УАЗ. При огледа, в две раници са намерени труповете наживотните. Проверени са разрешителното за лов и ловните билети. Установено ече, две от общо шестте лица нямат билети за лов. Ръководител на лова е служителна ДГС Кости.

Задържани са ловните билети,разрешителното за лов, дивечовото месо и транспортното средство, в което сабили раниците. Уведомено е РУП  Царево.По случая е образувано досъдебно производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега