Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Двойка на КСТ "Поморие" защити мястото си сред 10-те най-добри танцьори в Европа

Двойка на КСТ "Поморие" защити мястото си сред 10-те най-добри танцьори в Европа

Мирослав Бонев и Емилия Джелебова успяха да се докажат като най-силната младежка двойка при латиноамериканските танци в България.

Състезателите на КСТ “Поморие” Мирослав Бонев и Емилия Джелебова успяха да се докажат като най-силната младежка двойка при латиноамериканските танци в България. Първият им турнир за 2018 година беше на 13 януари в Бенидорм, Испания. Там Мирослав и Емилия се бориха с двойки от 10 държави, като заеха почетното IV място на финала.

На 22 февруари Бонев и Джелебова взеха участие и в един от най-големите турнири в Москва, Русия. Състезанието “Кубок латинского квартала” се проведе в продължение на 4 дни и в него се надпреварваха общо 6200 двойки. Въпреки силната конкуренция, поморийският тандем грабна почетното II място в категория “Младежи+Аматьори Rising Stars”.

Веднага след този голям турнир двойката отпътува за Сочи, за да участва в Европейското първенство по спортни танци. За втора поредна година Мирослав и Емилия стигнаха до полуфинал, представяйки достойно България на световния подиум. Те се класираха 10-и от общо 50 шампионски младежки двойки. „Изказваме огромна благодарност към нашите треньори и родители, и към всички, които ни подкрепяха в немалкото трудни моменти”, споделят шампионите от Клуб по спортни танци „Поморие”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега