Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Двойките на КСТ "Поморие" оглавиха класациите през ноември и декември

Двойките на КСТ "Поморие" оглавиха класациите през ноември и декември

Танцовите двойки от Клуб по спортни танци „Поморие” започнаха месец декември ударно, като заеха челни позиции на международно състезание.

Танцовите двойки от Клуб по спортни танци „Поморие” започнаха месец декември ударно, като заеха челни позиции на международно състезание. Надпреварата се състоя на 3 и 4 декември в Русе, а сред конкуренцията имаше танцьори от Румъния, Украйна, Колумбия, Словения, Италия, Русия и Азербайджан, Португалия, Испания, Австрия, Молдова, Грузия и Германия.

В този турнир първото място при стандартните танци за деца до 11-годишна възраст беше спечелено от Давид Абрашев и Нанси Панайотова. Отново на тях бе отредена втората позиция при латиноамериканските. Стилиян Николов и Гергана Велкова се класираха четвърти на стандарт (St) и шести на латина (La), а Борис Савов и Карина Венева заеха петото място и в двете категории. При деца до 9 години Стилиян Николов и Гергана Велкова станаха първи на La и трети на St.

Юношите старша възраст Дейвид Йовчев и Елена Севастиянова се класираха съответно на пето и седмо място в стандартните и латиноамериканските танци. Въпреки оспорваната битка в групата на младежите, Георги Гъчев и Пресияна Георгиева успяха да се преборят и заеха 11-то от 28 двойки.

КСТ „Поморие” не пропусна да отчете редица първи места и за месец ноември. На 12.11.2016 г. в Казанлък се проведе открит турнир, на който двойките завоюваха:

- Виктор Василев и Анджелина Кръстанова – трето място в клас 11Е
- Борис Савов и Карина Венева – първо място в клас 11D
- Захари Миланов и Памела Стойкова – второ място на St и трето на La в клас 15B
- Дейвид Йовчев и Елена Севастиянова достигнаха до финал и взеха шесто на La и седмо на St
- Георги Гъчев и Пресияна Георгиева – трето място на La в клас 18А

Паралелно със състезанието за Купата на Казанлък се проведе и Държавното първенство „Купа България”. Там в категория младежи Георги Гъчев и Пресияна Георгиева заеха второто и трето място на La и на St. Захари Миланов и Памела Стойкова станаха пети на La и трети St при юноши старша възраст, а Дейвид Йовчев и Елена Севастиянова – съответно шести и пети.

За възпитаниците на Никола Абрашев, Явор Вълчев, Димитрина Вълчева и Мария Апостолова нови успехи бяха постигнати и в края на месеца. На 26.11.2016 г. в Ямбол се състоя Международният турнир “Diana Cup”. С медали от там се окичиха двойките Стилиян Николов - Гергана Велкова и Давид Абрашев - Нанси Панайотова. Те заеха първите места на St и на La в съответните си възрастови групи. В стандартните танци Десислава Трифонова и Франческо Балдели също грабнаха златото при младежи и заеха третото място при състезатели над 19 години.

Алекс Димитров и Маринка Канариева се класираха седми в категория Деца 1+2 шест танца. Стилиян Николов и Гергана Велкова достигнаха до второ и трето място на St и на La. Дейвид Йовчев и Елена Севастиянова бяха трети и четвърти на St и на La при юноши старша възраст. В тази група Захари Миланов и Памела Стойкова станаха пети на St.

Танцьорите от Клуб по спортни танци "Поморие" в момента трескаво се подготвят за участието си във "Вечерта на шоу програмите". Спектакълът ще се състои на 11.12.2016 г. /неделя/ от 18.30 ч. в залата на НЧ „Просвета 1888” Поморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега