Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Двойките от КСТ "Поморие" заеха челни позиции в международен турнир

Двойките от КСТ "Поморие" заеха челни позиции в международен турнир

Международният турнир Varna Cup е поредната територия, която двойките от Клуб по спортни танци „Поморие” завладяха с много грация и чар. Надпреварата бе кръг от веригата Световни турнири на Международната федерация по спортни танци – WDSF International Open Latin – Открит международен турнир от най-висок ранг.

Международният турнир Varna Cup е поредната територия,която двойките от Клуб по спортни танци „Поморие” завладяха с много грация ичар.Надпреварата бе кръг от веригата Световнитурнири на Международната федерация по спортни танци – WDSF International Open Latin– Открит международен турнир от най-висок ранг.

Абсолютните шампиони на България Давид Абрашеви Нанси Панайотова се завърнаха от там с два златни медала в класовете Juvenile Open LA и Juvenile Open St. Веднагаслед първенците застана и още една от двойките на КСТ „Поморие” - Борис Савов иКарина Венева, които грабнаха среброто. Изключителен успех при младежите постигнаха иГеорги Гъчев и Михаела Крачолава, наредили се на пето място сред най-добритедвойки при стандартните танци и в турнира „Изгряващи звезди”.

В оспорвана надпревара между повече от 200танцови двойки от цял свят, особено добре се представи смесената двойка на ДейвидЙовчев и Елена Севастиянова, които са носители на два златни и един сребъренмедал. Оценката на авторитетни съдии с международен лиценз от 12 държави,постави двойката на следните позиции в класирането: 2-ро място в класоветеJunior ІІ Open St и Junior І+І Basic La и 4-то място в Junior І+І Basic St.Съвсем малко не достигна Дейвид и Елена, за да влязат във финалната шестица приклас Junior ІІ Open La.

„Големите международни турнири винаги сапоказател за възможностите на състезателите от различните клубове. С последнитеси постижения двойките на КСТ „Поморие” за пореден път доказаха, че имат силатаи духа на победители!”, коментира треньорът на клуба Никола Абрашев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега