Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Де Роси наказан за три мача

Де Роси наказан за три мача

Халфът на Рома Даниеле Де Роси ще трябва да изтърпи сериозното наказание, наложено му от футболната асоциация на Италия, заради червения картон, получен по време на загубата в градското дерби срещу Лацио с 3:2.

Халфът на Рома Даниеле Де Роси ще трябва да изтърпи сериозното наказание, наложено му от футболната асоциация на Италия, заради червения картон, получен по време на загубата в градското дерби срещу Лацио с 3:2.

Старши треньорът на „вълците” Зденек Земан няма да може скоро да заложи на опитния италиански национал, след като той получи наказание от три мача без право на игра, заради директния червен картон в сблъсъка с Лацио в края на изминалата седмица.

Де Роси бе изгонен от главния съдия Джанлука Рочи в последната минута на първото полувреме, след като удари шамар на Стефано Маури от тима на „орлите” и италианската ФА наказа строго действията на опитния полузащитник.

29-годишният халф на Рома бе изключен от състава на националния отбор от селекционерът Чезаре Прандели, след получения червен картон и сега той ще трябва да гледа и следващите три мача на своя клубен тим от скамейката. Това означава, че Де Роси ще пропусне мачовете от Серия А срещу Песката, Торино и Сиена.

В предстоящия сблъсък с Торино, „вълците” няма да могат да разчитат и на ключови играчи като Николас Бурдисо и Панайотис Тачсидис, които получиха своя четвърти жълт картон от началото на сезона срещу Лацио. Въпреки това много футболни прогнози за Серия А дават предимство на Рома в този мач.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега