Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дебатьори от цялата страна се събират в Бургас

Дебатьори от цялата страна се събират в Бургас

Бургас ще бъде домакин на Националния дебатьорски форум, който ще се проведе от 2 до 6 март. Събитието е отворено за всички млади хора, а негов организатор е Асоциация "Дебати" - България.

Бургас ще бъде домакин на Националния дебатьорски форум, който ще се проведе от 2 до 6 март. Събитието е отворено за всички млади хора, а негов организатор е Асоциация "Дебати" - България.

През годините форумът се утвърди като една от най-търсените възможности от студенти, ученици и учители от цялата страна, които искат да подобрят уменията си за презентиране и говорене пред публика.Дебатьорските групи ще бъдат създадени според броя на участниците. Те ще имат възможността да преминат обучения на български или английски език в студентски или ученически формат.Асоциация "Дебати" - България ще осигури и полезни модули за учители и заинтересовани създатели на бъдещи клубове в страната.

Отделните обучения ще води екип от ерудирани български и международни треньори. Участниците във форума ще имат възможност да учат от международни светила в състезателните дебати, които ще им помагат да развиват своите умения.В Националния дебатьорски форум ще се включат над 300 души. Различните модули ще се проведат в Бургаския свободен университет, ППМГ "Акад. Н. Обрешков", ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" и в Експозиционен център "Флора".Партньори на Националния дебатьорски форум са Община Бургас, Бургаският свободен университет, ППМГ "Акад. Н. Обрешков", ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" и Експозиционен център "Флора".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега