Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дегустираме над 350 вида елитни марки от цял свят на Фестивала на виното във Флората

Дегустираме над 350 вида елитни марки от цял свят на Фестивала на виното във Флората

Ще мезим с бисквити от лимец, сирена с трюфели, трюфели и бонбони с трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки.

Утре отваря врати петото издание на превърналия се в лятна традиция за Бургас "Фестивал на виното" във Флората. Посетителите ще могат да дегустират продуктите от над 35 изби и над 350 вида елитни марки от цял свят - Италия, Франция, Аржентина, Австралия, Чили. Официалното откриване ще се състои в петък, от 17:00 часа.

"Фестивалът на виното" ще се проведе в дните от 26 до 28 юли. Освен напитки, във фестивала ще се предлагат още ръчно направени бисквити от лимец, сирена с трюфели, трюфели и бонбони с трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки. Любителите на вино аксесоари ще могат да си купят ръчно правени стойки, коркови гривни други интересни неща.

За първи път тази година Посолството на Аржентина ще представи изби от техния регион и почетен гост на Фестивала ще бъде Н. Пр. г-н Алберто Алфредо Мануел Труеба - извънреден и пълномощен посланик на Република Аржентина в Република България.

По време на официалната церемония на бала на винарите, на 26 юли от 21:30 часа, ще бъдат връчени грамоти за топ 10 при вината и голямата награда статуетка "Златен Нептун" за най-добро бяло вино след проведен конкурс на фестивала.

Цена на билета за вход - 10 лв., включващ безплатна дегустация по щандовете плюс  подарък стъклена брандирана професионална дегустационна чаша. Всички посетители, които са намерили и носят със себе си специалната брошура с намаление на вината, ще могат да ползват и допълнителна отстъпка 2 лв. от цената на входния билет.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега