Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дежурни екипи ще следят за изправността на електромрежата по празниците

Дежурни екипи ще следят за изправността на електромрежата по празниците

Общо 76 дежурни екипа на EVN ще следят за изправността на електромрежата по време на почивните дни около Великден, съобщават от дружеството. Осигурени са хора и техника, които са в готовност да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България.

Общо 76 дежурни екипа на EVN ще следят за изправността на електромрежата по време на почивните дни около Великден, съобщават от дружеството. Осигурени са хора и техника, които са в готовност да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България.

Денонощно на разположение са и диспечерските центрове на EVN България за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България.

С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване. Планови ремонтни дейности по време на официалните почивни дни няма да бъдат извършвани, освен в краен случай, при необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

В събота, 11.04.2015 г., за периода от 09:00 до 13:00 часа ще бъдат отворени дежурни каси за заплащане на консумирана енергия в централните пощенски станции в областните градове в Югоизточна България. На официалните почивни дни 10.04, 12.04 и 13.04.2015 г. касовите салони на „Български Пощи“ ЕАД няма да работят.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега