Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Делото срещу Живко, който ритна пенсионерка на автобусна спирка, тръгва през декември

Делото срещу Живко, който ритна пенсионерка на автобусна спирка, тръгва през декември

Момчето ще отговаря пред съда по обвинения за средна телесна повреда по хулигански подбуди.

През следващия месец Живко, който ритна пенсионерка на автобусна спирка, ще се изправи пред Темида. Първото заседание срещу 25-годишния бургазлия ще се състои на 4-ти декември. Момчето ще отговаря пред съда по обвинения за средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Припомняме Ви, че бургазлията безпричинно нападна 72-годишната Виолета К. на 9-и май, около 15:20 часа в района на автобусната спирка до бл. 61 на бургаския комплекс ”Изгрев”. Пострадалата жена получи закрито пертрохантерно счупване на дясно бедро в следствие на непредизвиканата агресия.

Според данните на прокуратурата, двамата седяли на една и съща пейка на автобусната спирка. Изведнъж подсъдимият изхвърлил пластмасова чашка с кафе на тротоара, поради което пострадалата го погледнала. Живко К. се ядосал и се развикал „Махай се!“, „Ставай!“, „Изчезвай!“. 

Пострадалата се изплашила и застанала да чакаавтобуса права. Няколко минути след това, подсъдимият станал от пейката и безда казва нищо на пострадалата я ударил с крак в областта на таза. Вследствие наудара, пострадалата паднала на земята и започнала да вика от болка. Веднага след това Живко К.взел камък и замахвайки с него започнал да обижда пострадалата и да й сезаканва, че ще й счупи зъбите.

Около пострадалата се събрали няколко човека,които се развикали и подали сигнал на тел. 112. Подсъдимият се качил наследващия пристигнал автобус.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега