Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ден на отворени врати в президентството

Ден на отворени врати в президентството

До 16 часа днес вратите на президентството ще са отворени за граждани. Събитието е част от инициативата Европейски дни на наследството – 2017 г.

До 16 часа днес вратите на президентството ще са отворени за граждани.  Събитието е част от инициативата Европейски дни на наследството – 2017 г. "Президентът като обединител на нацията е призван да търси съгласие и консенсус по най-важните теми от дневния ред на нашето общество." Това заяви президентът Румен Радев при отваряне на вратите на президентството за обикновени граждани. Държавният глава лично посрещна първите гости в сградата.Пред сградата се изви опашка от любопитни граждани.

Румен Радев посрещна млади и стари в Гербовата зала, където президентът посреща делегации на най-високо ниво. В нея държавният глава награждава с ордени и медали, удостоява с висше офицерско звание, представя и състава на служебните правителства, дава пресконференции. „В този ден, който ни зарежда с много вяра, надежда и любов, за мен и моя екип е удоволствие да ви посрещна в президентската институция и да ви запознаем с уникалния интериор на тази сграда и основните функции на президента“, обърна се Радев към посетителите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега