Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутатите се връщат на работа

Депутатите се връщат на работа

Парламентарната ваканция приключи!

Приключи традиционната едномесечна парламентарна ваканция. Народните представители се връщат на работа за новия политически сезон, който ще стартира с извънредно заседание във вторник (4 септември), тъй като традиционният пленарен четвъртък тази година се пада почивен ден.

Три доклада и два законопроекта влизат в програмата на депутатите за утре. Точка 2 в дневния ред са промените в Закона за здравето, внесени от Христиан Радев Митев и група народни представители. Според проекта, санкциите за нарушение на забраната за тютюнопушене на закрито скачат двойно, а контролът ще бъде засилен.

Преди пленарното заседание ще има и такова на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление, където ще бъдат обсъдени промените в Закона за пътищата, свързани с въвеждането на тол системата и електронните винетки, които трябва да заработят от началото на новата година.

Натоварено се очертава началото на новия парламентарен сезон, с предстоящото гласуване на закона за хората с уврежданията и спешните реформи, които управляващите искат да въведат във връзка с трагичния инцидент в Своге, сред които и задължителни колани в автобусите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега