Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десет рекламни видеа ще популяризират българските ЕДЕН дестинации

Десет рекламни видеа ще популяризират българските ЕДЕН дестинации

Клиповете ще бъдат сред показваните материали на предстоящите международни туристически изложения, на които България ще участва през 2017 г.

Десетрекламни видео клипа ще популяризират българските ЕДЕН дестинации.Те са изработени с европейско финансиране по проект на Министерството на туризма. Всеки от тях е с продължителност до минута и половина и представя една от следните туристически дестинации: Луковит, Враца, Каварна, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Сапарева баня,  Природен парк Странджа и Сандански. Каварна, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Сапарева баня,  Природен парк Странджа и Сандански. Направен е и един общ имиджов клип, с продължителност малко над 3 минути за всички 12  дестинации, включени в проекта.

EDENe акроним на European Destinations of ExcelleNce (най-добри европейски дестинации)и представлява инициатива, която популяризира моделите на устойчиво развитие натуризма на територията на целия Европейски съюз. В рекламните видеа на България всяка от дестинациите е представена и чрез интересните събития и туристическите обекти на тяхната територия.

Клиповете ще бъдат средпоказваните материали на предстоящите международни туристически изложения, накоито България ще участва през 2017 г. Ще бъде използвано и онлайнпространството, а видеата могат да бъдат излъчвани и при бъдещи рекламникампании на България, както и от съответните дестинации за реализиране целитена регионалния им маркетинг.

Материалите са издадени и в тираж от 2 000 броя наDVD носители, във версия на български и английски език. Предвижда се те да серазпространяват на място на туристически борси, форуми и др. събития, на коитоБългария участва. Стойността на всяко видео,изработено във версия на български и английски език е 3 300 лв. без ДДС,като в тази сума се включва и изработването и доставянето на DVD носителите.

Предлагаме на вниманието Ви и един от тези клипове, представящ Природен парк Странджа:

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/OR5OTh0zUwI frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега