Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десетки китаристи свириха заедно култовото парче "Knockin' on Heaven's Door"

Десетки китаристи свириха заедно култовото парче "Knockin' on Heaven's Door"

Музикалното събитие се проведе край Морската гара на бургас и събра на едно място млади китаристи и майстори на струните от цялата страна.

Десетки китаристи свириха заедно култовото парче "Knockin' on Heaven's Door" на финала на първото издание на най-новия бургаски фестивал "Burgas Jam". Музикалното събитие се проведе край Морската гара на Бургас и събра на едно място млади китаристи и майстори на струните от цялата страна.

Фестивалът започна около 19:00 часа на специално изградената за целта сцена в Свободната зона на бургаското пристанище. Първи на сцената се качиха млади китаристи, ученици по музика, младежки групи от цялата страна. Хедлайнърската програма започна с изпълнение на Светослав Михайлов - един от организаторите на феста и своеобразен домакин на събитието.

Освен на сцената, любители на струнните инструменти имаше и из цялата публика, тъй като организаторите подканваха всеки желаещ да дойде на фестивала с личната си китара, да се включи в масовото изсвирване на финалното парче и по този начин да присъства без да заплаща вход. Последната песен от музикалния фест остана в тайна до самия край на концерта.

Оказа се, че участниците са подготвили култовото парче "Knockin' on Heaven's Door", което е в репертоара на велики изпълнители и групи от ранга на Боб Дилън, Ерик Клептън, Guns'n'Roses и Роджър Уотърс (Pink Floyd). В изсвирването на финалната песен се включиха както всички участници във фестивала, така и китаристи от публиката, дошли да се насладят на посветената на струните вечер.

Още снимки от фестивала "Burgas Jam 2017" можете да откриете в нашата Facebook страница

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега