Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Деца от ОУ "Христо Ботев" Поморие се включиха в забавна екоинициатива

Деца от ОУ "Христо Ботев" Поморие се включиха в забавна екоинициатива

Най-малките ученици се запознаха с ползите от рециклирането и грижата за природата.

За първа година ОУ „Христо Ботев“ Поморие стана част от екокампания, целяща да запознае най-малките с ползите от рециклирането и грижата за природата. Основната цел на проекта е да доведе до генериране на по-малко отпадъци и разделното им събиране, създаване на култура за опазване на околната среда и развиване на отговорност в учениците, техните родители и обществото като цяло.

Участие в първите две занимания в ОУ „Христо Ботев“ взеха 1.А и 1.Б клас. Малчуганите се оказаха подготвени по темата и преминаха успешно през всички задачи. В рамките на общо 3 занятия и две последователни работилнички  доброволци от „Бургас рециклира“ ще помагат на първокласниците да изработят различни предмети от непотребни вече хартиени опаковки, пластмаси, бутилки. Инициативата е на областно ниво и всички деца могат да участват в организирания на 12 май конкурс за най-оригинален предмет, направен изцяло от рециклирани материали.

„Специално благодарим на директора на ОУ „Христо Ботев“ Кръстинка Цветкова за сърдечния прием. Вярваме, че всяка промяна в едно общество започва от децата. Ние сме граждани на Поморие и смятаме, че с малко повече информираност и грижа, всички заедно можем да допринесем за чистотата и красотата на града ни“, споделят доброволците Естер Гомбаш, Ивелина Цветкова и Яна Стоянова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега